Priateľstvo

7:08

Ahojte vítam vás v novom príspevku, už z názvu ste si mohli všimnúť že tento príspevok bude o priateľstve.
Začnem tým ,že keď sme boli deti tak každý z nás mal BFF=Best Friends Forever (najlepších kamarátov) chodili sme spolu vonku hrali sme sa v pieskovisku a tak ďalej, no potom keď sme časom vyrástli a začali chodiť do školy tak už to také kamarátstvo nebolo začali hádky, klamstva, ignorovanie a ohováranie. V škole sme si našli nových kamarátok  pri ktorých sme si mysleli, že sme obľúbený a nám vždy pomôžu. No ale potom keď nastal nejaký problém, tak až vtedy sme uvideli, kto je náš skutočný priateľ a kto iba dobrý herec. A preto treba rozoznávať falošných a pravých priateľov a dávať si na to  P O Z O R. Radím vám pozerajte nato, že ako váš kamarát vyzerá z vnútra a nie z von lebo krása nieje všetko.
Pod obrázkom máte nejaké rady o tom ako zistite, že ste si našli najlepšieho kamaráta. Ako zistite, že mu môžte dôverovať a vyrozprávať sa mu. Čo máte robiť aby vaše priateľstvo vydržalo večne, čo mám robiť keď má priateľa a nemáme na seba už toľko času a či máme akceptovať rozdielne názory.



  1. Ako zistite,že ste si konečne našli najlepšieho kamaráta?
    -Bude vám pomáhať, starať sa o vás, nenechá vás vtom sám a hlavne keď sa vám s niečim zdôveri. 
  2. Ako zistite,že mu môžte dôverovať a vyrozprávať sa mu?
    -Mal by Vás počúvať, dať vám nejaké rady, dať najavo, že ho to trápi a vidno ako vám chce pomôcť. 
  3. Čo máte robiť aby priateľstvo vydržalo večne?
    -Hovorte spolu, neignorujte sa, keď môžete buďte spolu, choďte spolu von, hovorte si tajomstva, telefonujte spolu a nemajte pred sebou žiadne tajnosti.
  4. Čo robiť keď má priateľa a nemáte na seba už toľko času?
    -Stále hľadať čas aj na kamarátov, hľadať rôzne alternatívy byť spolu, predsa tu boli skôr ako on.
  5. Máme akceptovať rozdielne názory?
    -Áno! Je veľmi dôležité akceptovať názor toho druhého.





Tak to by bolo všetko dúfam ,že sa vám príspevok páčil a môžete mi do komentára napísať či vám tie rady nejako pomohli alebo napísať nejaké ďalšie rady z vašej skúsenosti. :)  

You Might Also Like

0 komentárov

Popular Posts

Like us on Facebook

Instagram