Voňavé novinky od značky Nivea

10:15

 

Ahojte, 

keďže nám leto o chvíľu končí, tak určite by ste ešte mali stihnúť tieto novinky, ktoré nám prináša značka Nivea. Konkrétne ide o sprchové gély a antiperspiranty v krásnom letnom obale s naozaj krásnou prírodnou vôňou. 
Mne konkrétne značka Nivea poslala štyri produkty a to dva sprchové gély (Fresh Blends Raspberry a Fresh Blends Apricot), ktoré obsahujú vôňu: Raspberry, Blueberry, Almond Milk, Apricot, Mango, Rice Milk a dva antiperspiranty (Fresh orange a Fresh cherry), ktoré obsahujú vôňu: Red Berries, Cherry Pulp, Cherry Blossom, Citrus, Apricot,  Green Florals

Sprchové gély, ktoré som si naozaj hneď obľúbila, a ktoré ma zaujali svojou vôňou sú naozaj nenahraditeľné a hlavne cez leto.
Ich vôňa vydrží na pokožke skoro celý deň a hneď po umytí máte pocit čistoty, sviežosti a taktiež je pokožka krásne hebká. 
Tiež čo sa mi veľmi páči je to, že sprchové gély sú vegánske s biologický ľahko rozložiteľným zložením a tiež majú recyklovaný obal. 
Sprchový gél Fresh Blends Apricot má podľa mňa skôr tu letnú a sviežejšiu vôňu ako Fresh Blends Raspberry, pretože tento je skôr taký sladší, ale mne to vôbec nevadí, pretože obe začali byť mojimi must-hove produktami. 
Jeden sprchový gél má 300ml a stojí do piatich eur, takže vôbec ta cena nie je vysoká. 


Antiperspiranty, ktoré som si tiež rýchlo obľúbila a hlavne si ma získali svojou vôňou, výdržou, a ktoré sa úplne hodia do týchto horúcich letných dní.
Po použití sa, tak ako pri sprchových gélov cítite sviežo a čisto. Keď som ich ráno použila, tak ešte poobede som ich na sebe cítila. Ta vôňa ma naozaj dobrú výdrž, takže sa nemusíte báť, že vás bude cítiť za potom.
Tak ako som spomínala vyššie pri sprchových géloch, tak aj tu to je tak, že antiperspirant Fresh orange má skôr letnú vôňu ako Fresh cherry. Mne osobne to vôbec neprekáža, pretože ak je vonku trochu chladnejšie, tak použijem ten druhý. Tiež sa nemusíte báť, že Vám nejako podráždi pokožku, pretože tieto antiperspiranty sú bez podráždenia.
Jeden antiperspirant má 150ml a stojí do štyroch eur. Myslím si, že to vôbec nie je veľa a za tu vôňu a výdrž sa ich oplatí kúpiť. 

Tieto produkty sú limitovaná edícia a smelo odporúčam. 


 Skúšali ste už túto limitovanú edíciu? 

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Videla som už viacerých blogeriek tieto novinky. Skúsim aj ja nejaký ten voňavý sprej od Nivei.

    IT´S MY (30 TH ) BIRTHDAY !!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tahle limitka se mi strašně moc líbí :) Miluju vůni malin v kosmetice, proto ten sprcháč rozhodně chci vyzkoušet :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like us on Facebook

Instagram