Tatrapolis a Zookontakt

7:06

 Ahojte,

určite ste už o Tatrapolise počuli, ale ešte ste tam neboli alebo po niektorí už áno. Tí, ktorí tam neboli, tak čítajte ďalej a dozviete sa o tom viac. 
My s rodinou sme tam ešte stihli ísť posledný augustový týždeň a bola to krása. Nečakala som, že sa tam zabavíme a celkom aj unavíme. Boli tam rôzne atrakcie pre deti, mládež alebo aj dospelých, takže zabaviť sa môže každý. Okrem menších známych napodobenín, tam uvidíte aj zviera a tiež si môžete zahrať minigolf. Pokiaľ by ste začali mať hlad, tak sa tam môžete aj hneď najesť, pretože sa tam nachádza aj menšia reštaurácia. My sme sa tam najedli a mali sme halušky, zeleninový šalát a vypražený rezeň. Jedlo je tam naozaj chutné a sa aj z neho najete. 

Pri každej menšej napodobenine Vám o nej niečo píše, takže sa môžete naučiť nové veci, ktoré ste zatiaľ možno ani nevedeli. Prostredie je krásne spravené, takže fotky z Tatrapolisu sú upla topka. 
Cena vstupného je 13€ na osobu, ale v cene sme mali aj Zookontakt, ktorá sa nachádza neďaleko Tatrapolisu. 

Určite Zookontakt každý pozná alebo aspoň už o nej počul. Nachádza sa neďaleko Liptovského Mikuláša a Tatrapolisu ako som už spomínala vyššie. V Zookontakte som už raz bola, ale vtedy ešte bola menšia než je teraz. Niektoré zvieratá im tam pribudli, niektoré zas premiestnili inam ako je napríklad medveď (Jakub), ktorého premiestnili do Tatrapolisu a niektoré zviera sa vôbec nezmenili (hihi). 
Keďže je to Zookontakt, tak k tým zvieram môžete ísť bližšie, nakŕmiť ich (ale len s jedlom, ktoré si môžete kúpiť priamo na mieste), pohladkať ich alebo sa s nimi aj odfotiť. Podľa mňa je to úplne super nápad a skvelý výlet pre rodinu, alebo pre turistov, ktorý prídu na Slovensko. 

Tiež z čoho mám radosť je to, že nám aj počasie prialo a bolo horúco. My so sestrou sme ho trošku podcenili a obliekli si dlhé veci aby nám nebola zima. No samozrejme nám zima nebola ale skôr veľmi horúco a hlavne mne, keďže som bola oblečená celá v čiernom (určite si viete predstaviť ako mi muselo byť horúco v ten deň). 
Po Tatrapolise a Zookontakte sme ešte išli na námestie v Liptovskom Mikuláši kde sme si dali zmrzlinové poháre a kávu. Po tomto celom výlete sme išli už len domov. 
Cesta bola super, žiadne zápchy, takže cesty boli pomerne prázdne. Z domu sme vyrazili niekedy o ôsmej ráno a keďže tentokrát sme tento výlet nespojili už so žiadnym iným, tak doma sme boli okolo ôsmej večer. 

Boli ste už v Tatrapolise alebo v Zookontakte? 

Ako ste strávili posledný augustový týždeň vy?













You Might Also Like

4 komentárov

  1. Trochu mě mrzí, že když jsme tam byli, tak Tatrapolis už byl zavřený. Ale v kontaktní zoo jsme si to užili.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ano jedno místo neznám, ale kord Tatrapolis se mi moc líbí :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Popular Posts

Like us on Facebook

Instagram