Pages

utorok 23. marca 2021

Paletka očných tieňov a maska na pery


 
Ahojte, 

nedávno mi značka Barry M poslala jednu paletku očných tieňov a masku na pery, z ktorej som sa úprimne potešila. Pokiaľ nepoznáte túto značku, tak je to značka, ktorá je v UK kultovou značkou a na ČR nie je dlho. Rýchlo ju spoznáte podľa toho, že jej produkty sú lesklejšie a trblietavejšie ako produkty od iných značiek. Typické pre túto značku sú tiež výrazné farby. Produkty sú 100% Cruelty - free, vegetariánske a z 97% vegan. 

Keďže ja ešte v tomto období preferujem nude farby, tak aj táto paletka nie je výnimkou. Obsahuje deväť rôznych farieb, ktoré sa zväčša dajú medzi sebou kombinovať. 
Pri používaní svetlejších odtieňov treba použiť trošku viac vrstiev, aby tieň bol viditeľný. Naopak, tmavšie odtiene sú viditeľné hneď. Čo ma prekvapilo je, že trblietavé odtiene za sebou nechávajú aj farbu, v ktorej sa daný trblietavý tieň nachádza. Tiež z niektorých trblietavých tieňov treba použiť viac vrstiev, aby bolo vidieť, že ten tieň je trblietavý.
Čo sa mi ešte na tejto paletke páči je obal (keďže to je hneď prvá vec, na ktorú pozerám) a hlavne to, že vo vnútri sa nachádza zrkadlo.
Túto paletku si môžete objednať na Elnino, kde stojí 299kč/ 11,47€, Notino, kde stojí 264,61kč/10,15€ a na Barr M, kde stojí 7,99GBP/9,31€

 



Maska na pery

Stále som chcela vyskúšať nejakú masku na pery, stále ma to lákalo. Keď som mala príležitosť otestovať túto masku na pery, tak som bola úprimne potešená. Je to moja prvá maska čo sa týka pier, preto som ju začala testovať hneď ako mi prišla. Masku by ste mali aplikovať cez noc a nie počas dňa. Ja osobne tiež odporúčam cez noc, pretože maska pery trošku zlepí. Tiež pokiaľ máte masku na perách, tak pery sú veľmi lepkavé. Na perách po niekoľkých minútach cítiť ako maska pracuje a ráno sa zobudíte s trochu ľahšími a hebkejšími perami. Taktiež pokiaľ ste mali popraskané pery, tak tie prasklinky zmierni. 
Maska má len 9ml, ale podľa mňa to úplne stačí, pretože netreba jej použiť veľké množstvo.
Tak ako pri každom produkte od nich, sa mi páči obal, tak ani tento produkt nie je výnimkou. 
Masku nájdete na Notino, kde stojí 229kč/ 8,78€ a Barry M, kde stojí 4,99GBP/ 5,79€



Poznáte túto značku? 

Ktorý produkt Vás zaujal? 



7 komentárov: